Eno najbolj barvitih imen evropskega letalstva je Zoltan Vereš, ki je nabral več kot 19.000 ur letenja v več kot 120 različnih vrstah letal, od ruskih enosedežnih letal z radialnimi motorji do ultramodernih letal Boeing. Ima vse možne licence v letalstvu. Je tudi pravni strokovnjak za letalske zadeve.

Petkratni Guinnessov svetovni rekorder, med svojimi rekordi je leta 2007 postavil Guinnessov rekord in izvajal 408 neprekinjenih obratov z letalom. (To se sliši nemogoče a očitno je že res !) Priletel bo z letalom MXS, ki tehta 560 kg, poganja ga 8000 kubični motor Lycoming i z 350 KM.

MXS je narejen iz ogljika, največja hitrost je 420 km/h, plus/minus 12 G.

Predvsem pa Zoltana krasi človečnost in preprostost. Čeprav je v letalstvu dosegel zares veliko je ostal prijazen in dostopen ter se iskreno veseli vsakega nastopa v Mariboru . V komunikaciji zelo hitro ugotovite, da je letalstvo njegova strast in da želi svoje znanje in izkušnje iz tega področja podeliti in prikazati ter navdušiti vsakega obiskovalca na dogodkih kjer se pojavlja. Svet bi bil zares lepši če bi bilo več takšnih ljudi!