Ja kje se pa dobro je in pije, če ne na Štajerskem ! Ste za Burger ? Kaj pa dobro zapečena reberca ? Aha vas bolj zanimajo domači štruklji ali pa samo domača klobasa z zeljem.Ne , ne vi se radi sladkate z šmornom in slaščicami ! No tudi vegetarijanci so med nami ! Kaj pa sladoled ?

Vse to in še kaj, pa seveda na brezalkohol ne bomo pozabili. Tisti ki pa vas vozijo drugi, pa se ne boste ognili kozarcu dobrega vina ali pa hladnemu »piru« ! Za vse voznike ki prisegajo na hmelj, pa bo poskrbel radler 0.0
Torej res za vsakega nekaj ne samo v restavracijah, ampak tudi na letališkem travniku ! Dober tek in na zdravje!

SKUNK URBAN KITCHEN

Komentarji na facebooku govorijo samo zase ali jih je vredno poskusiti – Skunk sendviče namreč ! Dečki, ki znajo nardit VRHUNSKI sendvič!! Najboljši sendviči v mestu! Z eno besedo: “Vrhunsko!!!” Noro dobri sendviči…. Roast Beef je top of the top!! Mega prijazna postrežba in ooodlični sendviči!

STARI PISKER

Kaj se govori :

“Ate it all!”

Have no words to describe this amazing food – I am a 100% fan of Stari pisker! It gets a little bit crowded in the summer, but there is always room for a hungry wanderer. 🙂 Love it!!

“Vsekako se še oglasimo”

Jaz lahko predam pa zelooooo super mnenje,bila pri vas in je bila postrežba in hrana odlično. Vsekakor se še oglasimo

ŠIŠ MARIBOR

Šiš je okrepčevalnica, kjer postrežemo s slastnimi balkanskimi dobrotami in odličnimi burgerji.
Omamen vonj po dimu, kvalitetne sestavine in odlična hrana brez primerjave so razlogi, da nas vsakodnevno obiščejo številni gostje, ki prisegajo na sodoben način življenja in kakovostno ponudbo.

GOSTILNA PRI KOZOLCU

Konec leta 2017 je podjetje Teramar d.o.o., ki gospodari z gostilno » Pri Kozolcu«, pridobilo bio certifikat – proizvodnja predpakiranih ekoloških živil. Ročno proizvajamo bio skutine in bio pirine skutine štruklje ter bio ajdove in bio pehtranove ajdove krape.. Po lastnih recepturah izdelujemo svinjske in telečje pečenice, zaseko, ocvirke in mesni sir.

ALEXANDER FOOD TRUCK

ALEXANDER food truck je 25 let star, popolnoma prenovljen Minonzio Iveco tovornjaček. Obiščite nas na letalskem mitingu in preizkusite kultne burgerje iz lokalnih sestavin.

WAFFLE TO GO

Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja s peko vafljev. Vaflje pripravljamo sami po lastnem receptu, različnih oblik in okusov. Vabimo vas, da nas obiščete na letalskem mitingu Aeros 2019 in se posladkate v naši družbi.

KURTOŠ

Ker imamo ljudje neprestano željo po novem, smo se odločili, da v že tako pestro kulinarično ponudbo dodamo tudi nekaj svežega in povsem novega pri nas.
Sisters Kurtoš? Te zanima kaj to je? Pekarnica, v kateri za vas, sestri Špela in Maša, pripravljata pecivo imenovano kurtoš. Znotraj puhasto pecivo, navzven pa z zapečeno in hrustljavo skorjico, je pripravljeno po tradicionalnih recepturah.

NIKA FOOD TRUCK

Dve operacijski medicinski sestri in posel s premičnim gostinskim objektom – Maja&Nika food truck

Nora ideja?

Za marsikoga. Za naju nov začetek, nov list življenja in nov izziv. Sva Maja in Nika prihajava iz Maribora obe do pred kratkim zaposleni v operacijski dvorani. Po novem obe ponosni lastnici zanimivega kombija v katerem bova poskusili ponudit inovativne hot doge, sendviče, smoothie in smoothie bowles ter solate.

PIZZA FABRIKA

No, tudi če ne boste lačni, boste ob prijetnih vonjavah po pici in to iz prave peči, tudi postali.

Mmm, dober tek !

SUPER HRUST

Kako se je super hrust prikupil Tanji lahko preberemo spodaj :

Hvala Osi za enkratno pogostitev. Ne samo da si ažuren, odziven, spreten, še dobr kuhaš. Odojek hrustljav, jagenjček odličen, riba sočna, zelenjava slastna. Njam. Priporočam vsem gurmanom, ki iščejo top pogostitev. Osi pride, speče, postreže, pospravi in gre. Hvala.

V Mariboru bomo poskrbeli, da ne bo prehitro »spakiral« in odšel.

SLAŠČIČARNA SLADEK BUTIK

Začela se je sezona sladoleda…pridite in se osvežite z točenim sladoledom iz Sladkega butika.