Ureditev prireditvenega prostora in vsebin z animacijo za najmlajše in mlade, kot npr. delavnice za otroke, otroška igrala, simulatorji, ponudba igral, igrač , ogled in vstop v določena letala. Prosta zelenica za otroško igranje.

PLANETARIJ ODISEJA

V Odiseji si prizadevamo čim širši publiki približati vsebine povezane z vesoljem. Planetarij Odiseja gledalca postavi v središče dogajanja v vesolju in odpira pogled v novi dimenziji.
Obiščite nas na Letalskem mitingu Aeros 2019

Tudi nekaj sladkega se bo našlo….

LETALA ZA DANES MAJHNE, JUTRI PA PILOTE VELIKIH LETAL

WAFFLE TO GO

Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja s peko vafljev. Vaflje pripravljamo sami po lastnem receptu, različnih oblik in okusov. Vabimo vas, da nas obiščete na letalskem mitingu Aeros 2019 in se posladkate v naši družbi.

KURTOŠ

Ker imamo ljudje neprestano željo po novem, smo se odločili, da v že tako pestro kulinarično ponudbo dodamo tudi nekaj svežega in povsem novega pri nas.
Sisters Kurtoš? Te zanima kaj to je? Pekarnica, v kateri za vas, sestri Špela in Maša, pripravljata pecivo imenovano kurtoš. Znotraj puhasto pecivo, navzven pa z zapečeno in hrustljavo skorjico, je pripravljeno po tradicionalnih recepturah.

SLAŠČIČARNA SLADEK BUTIK

Začela se je sezona sladoleda…pridite in se osvežite z točenim sladoledom iz Sladkega butika

FLYING DUDES

Streljaj, strmoglavi in bostani letalski šampijon! Izkusi noro letenje v virtualni resničnosti.
Flying Dudes VE se bo ekskluzivno predstavil obiskovalcem na AEROS Air Show 2019 mitingu prvič.
Vabimo vas da sem nam pridružite in se zabavate!

MODELARSKI ŠOV

Letalski program bodo popestrili vrhunski Avstrijski letalski modelarji med katerimi so tudi člani skupine Model Aircraft Team Spielberg. Prikazali bodo sinhrono akrobatsko letenje ob glasbeni spremljavi in dimnih efektih. V zraku bomo videli motorne in jadralne akrobatske letalske modele med njimi bodo tudi reaktivna letala in starodobnik SG 38.