Ureditev prireditvenega prostora in vsebin z animacijo za najmlajše in mlade, kot npr. delavnice za otroke, otroška igrala, simulatorji, ponudba igral, igrač , ogled in vstop v določena letala. Prosta zelenica za otroško igranje.

PLANETARIJ ODISEJA

V Odiseji si prizadevamo čim širši publiki približati vsebine povezane z vesoljem. Planetarij Odiseja gledalca postavi v središče dogajanja v vesolju in odpira pogled v novi dimenziji.
Obiščite nas na Letalskem mitingu Aeros 2019

Tudi nekaj sladkega se bo našlo….

LETALA ZA DANES MAJHNE, JUTRI PA PILOTE VELIKIH LETAL

WAFFLE TO GO

Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja s peko vafljev. Vaflje pripravljamo sami po lastnem receptu, različnih oblik in okusov. Vabimo vas, da nas obiščete na letalskem mitingu Aeros 2019 in se posladkate v naši družbi.

SLAŠČIČARNA SLADEK BUTIK

Začela se je sezona sladoleda…pridite in se osvežite z točenim sladoledom iz Sladkega butika

MODELARSKI ŠOV

Letalski program bodo popestrili vrhunski Avstrijski letalski modelarji med katerimi so tudi člani skupine Model Aircraft Team Spielberg. Prikazali bodo sinhrono akrobatsko letenje ob glasbeni spremljavi in dimnih efektih. V zraku bomo videli motorne in jadralne akrobatske letalske modele med njimi bodo tudi reaktivna letala in starodobnik SG 38.

CHURROS

Sam CHURROS je sladka jed iz Iberijskega polotoka, ki vsakemu vzburi brbončice. No vsaj tako pravijo Španci, Portugalci …….ko malo raziskuješ prideš do Turkov celo do Kitajcev. Hmmmm, kdo bi si mislil, s svojo puhasto strukturo in nežno sladkobo ter hrustljavo skorjico, zadiši tako mladim, kot starim in to je najbolj pomembno za nas.