Sout European Show and Exhibition

Vabljeni na športno letališče Skoke, Maribor na nepozabno izkušnjo polno zabave in adrenalina
za vse generacije AEROS Air Show 2019. Vstopnice v predprodaji na voljo kmalu!

AirShow

Letalski program vojaških letal in helikopterjev. Sodelovanje letalskih akrobatskih skupin. Akrobatski nastopi posameznikov.

Beri več

Aeros Expo

Športno letalstvo doživlja hiter napredek in skokovito rast. Temu sledi tudi regulativa Evropske agenciej za civilno letalstvo.

Beri več

Poletite z nami

Vas je že zamikali, da bi se sami morda z vašimi prijatelji ali družino popeljali pod plavo nebo. Morda ste še pogumnejši in vas samo misel na skok v tandemu z padalom, preplavi z adrenalinom?

Beri več

Za najmlajše

Prostor Športnega letališča Skoke, obsega 4 hektarjev urejenega travnatega zemljišča z tremi gozdički. Prostor enostavno vabi, da preživite zanimiv dan v naravi z ogledom letalskih zanimivosti.

Beri več

Fly inn

Povabilo tujim pilotom in aeroklubom, da obiščejo dogodek z letali, si ogledajo letalski sejem in letalski program, sodelujejo na druženju pilotov iz različnih dežel, ter spoznajo turistični potencial Maribora in okolice.

Beri več

Gastronomija

Ja kje se pa dobro je in pije, če ne na Štajerskem ! Ste za Burger ? Kaj pa dobro zapečena reberca ? Aha vas bolj zanimajo domači štruklji ali pa samo domača klobasa z zeljem.

Beri več

aeros2018

Utrinki iz lanskoletnega dogodka

Naši pokrovitelji in parnetrji